Horváth-Szinnyai Borbála

Horváth-Szinnyai Borbála vagyok, egy gyermekes édesanya. Végzettségem gyógypedagógus, mozgásterapeuta. Főállásomban tanulási zavarokkal küzdő, értelmileg akadályozott, autizmussal élő gyermekeket tanítok és mozgásterápiát végzek egy általános iskolában.

Öt éve működtetek egy Fejlesztőt családi vállalkozás keretén belül, ahol gyermekek képességfejlesztésével, mozgásterápiákkal, korai fejlesztéssel, iskola előkészítéssel foglalkozunk. Fontosnak tartjuk a család bevonását is a fejlesztő folyamatba, az együttműködést a Szülőkkel és nagy hangsúlyt fektetünk a prevenciós tevékenységbe.

Kismamatornát, Baba-Mama tornát is tartok, melynek elsődleges célja a kismama, édesanya testi-lelki felkészítése és segítése a várandósságtól egészen a Szülővé válásig, az anya-gyermek kapcsolat elmélyítése. A kismamatornát szülésfelkészítéssel egészítem ki, ahol különféle témákat beszélünk át a saját tapasztalataimmal kiegészítve: várandósság, szülés szakaszai, egészséges életmód, táplálkozás, szoptatás, babahordozás jelentősége, babagondozás, család születik…

Keress bátran, ha úgy érzed, tudok segíteni, ha babád, gyermeked fejlődésével kapcsolatos kérdéseid vannak!

Free Joomla! templates by AgeThemes