Tagság

Csatlakozási / Támogatási lehetőség

Szeretettel várjuk jelentkezését minden leendő és gyakorló szülőnek, aki szívesen csatlakozna a Válaszkész Szülők Egyesületéhez!
Ha szívesen dolgozol velünk céljainkért, egyetértesz elveinkkel, akkor számodra a rendes tagságot ajánljuk! Rendes taggá akkor válhatsz, ha kitöltöd a belépési nyilatkozatot és befizeted a tagdíjat.
Rendes tagi jogaidat és kötelezettségeidet részletesen megtalálod az Alapszabályban!

Ha egyetértesz elveinkkel, pártolod céljainkat, de dolgozni nem szeretnél velünk, akkor neked a pártoló tagságot ajánljuk! Pártoló taggá akkor válsz, ha kitöltöd a nyilatkozatot és megadod számunkra az általad felajánlott anyagi támogatást. Szép, díszes oklevéllel is megháláljuk pártoló tagságodat és a honlapon is feltüntetjük nevedet- amennyiben kéred.
Pártoló tagi jogaidat és kötelezettségeidet részletesen megtalálod az Alapszabályban!

Ezen felül köszönjük bárminemű felajánlásodat, adományodat, amivel megkönnyíted Egyesületünk munkáját! Támogathatsz pénzzel, hordozóeszközzel, tárgyi eszközökkel. Felajánlásod előtt írhatsz nekünk e-mailt az  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.címen.

Itt találod a belépési nyilatkozatokat, töltsd ki és küldd vissza nekünk (minél hamarabb igyekszünk válaszolni Neked)!

Belépési nyilatkozat Pártoló Tagok számára

Belépési nyilatkozat Rendes Tagok számáraAdatkezelési szabályzatunkat letöltheted az alábbi linkről:

Adatvédelmi szabályzat

Free Joomla! templates by AgeThemes