Hírek

Egyesületünk nagy örömmel vállal előadásokat, tanácsadásokat a válaszkész gondoskodás témaköreiben klubokban, rendezvényeken, programokon!

Ha tudtok olyan helyszínt, szervezést, ahol létjogosultsága van ezen témáknak, keressetek minket és egyeztessünk időpontot!

Anya-magzat kapcsolatanalízis, igény szerinti szoptatás, hordozás, éjszakai gondoskodás, kötődés és egyéb izgalmas, egyben nagyon fontos témákban teszünk eleget a meghívásoknak!

Az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre érkezett megkeresésekre rövid időn belül választ adunk!

Nyitottak vagyunk, rugalmasak, szívügyünk a közösség ereje, és a valódi, valóban segítő információk.

Már előre örülünk az együtt töltött óráknak! Wink

Segíts, hogy segíthessünk!

Köszönjük! 


Keressük azt a zuglói (vagy környező kerületben élő) hordozási tanácsadót, aki rugalmas, lelkes és nem csak szakmailag képzett, hanem saját tapasztalattal rendelkezik az anyaság és válaszkész gondoskodás területén, emellett kész magáévá tenni a Válaszkész Szülők Egyesülete Alapszabályában foglalt célokat, elkötelezett a valódi információk átadásával kapcsolatban, mely elősegíti a hordozást (és a válaszkész szülői attitűd kialakulását)!

Feladatok:

  • foglalkozásokon, programokon hordozási tanácsadás, próbahordozás segítése
    (ha meglévő eszközparkunkat további eszközökkel tudod gazdagítani, külön öröm!)
  • esetenként programon kívüli tanácsadás

Amit kínálunk:               

  • a munka önkéntes jellegű, de reklámozási lehetőséget tudunk biztosítani weboldalon, többféle formában (egyéb viszonzási formákra is nyitottak vagyunk, megbeszélés kérdése)
  • aktív és elkötelezett, vidám társaság, lelkes anyák
  • segítő munkád okozta öröm és felszabadultság az anyákban, babákban
  • egyesületbe belépni nem feltétel, de nem tiltakozunk, ha ez a vágyad! 

TEGYÜNK EGYÜTT A SZÜLŐKÉRT ÉS GYERMEKEIKÉRT!

Jelentkezéseket 2013.01.31-ig az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várunk! 

Free Joomla! templates by AgeThemes