Aktuális programok

 


Kriston intimtorna

 
Ha szülés előtt vagy után állsz, ha van tüneted, amely épp csak kellemetlen vagy már megnehezíti mindennapjaid, vagy tennél nőiségedért, gyere és sajátítsd el a Kriston intimtorna gyakorlatait!
A Kriston®-módszer igazolt hatásosságát köszönheti az egyedülálló oktatási módszerének, a különleges mozgásanyagának, és mindannak, ami még a tornán túl része a foglalkozásnak. Ennek eredménye gyakorta a gyors, megdöbbentő változások sora, a gyors gyermekáldás, gyors tünetelhagyás. Így szűnhet meg gyorsan aktusnál a fájdalmas behatolás, vaginizmus, endometriózis, PCOS, gyulladási hajlam, mióma, ciszta, orgazmushiány, női hormon alulműködés, libidóhiány, menstruciós görcs, inkontinencia.

Tanfolyamot tartja: Dr. Skultéti Judit

HelyszínZuglói Civil Ház (Csertő park 12.)
Időpont: április 9-e, 16-a és 23-a 16-20 óráig  
Díja: 30.000 Ft/12 óra

Jelentkezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet!

 


RINGATÓ foglalkozás a Zuglói Civil Házban!

 
Várunk szeretettel ezekre a csodás foglalkozásokra Benneteket!
 
"A hagyományos Ringatók szülőknek és három év alatti gyermekeiknek szólnak. A foglalkozásokon a gyerekeket nem osztjuk csoportokra életkor szerint! Kérem, hogy ne hozzatok játékot, ne hagyjatok elöl enni- és innivalót a foglalkozáson! A késve érkezés, a felnőttek egymás közti beszélgetése vagy a megszólaló mobiltelefon zavarhatja a foglalkozást, a céljaink megvalósítását." (részlet a Ringató honlapjáról)

Foglalkozást vezeti: Újvári Klára

HelyszínZuglói Civil Ház (Csertő park 12.)
Következő időpont: MINDEN HÉTEN PÉNTEKEN 10 órától  
Belépés: 1.000 Ft/ család 


Szoptatást támogató hordozós klub

Minden hónapban szeretettel vár Szoptatást támogató Hordozós Klubunk. Ha nem mersz hallgatni ösztöneidre, ha tájékozódni szeretnél, babát vársz vagy több gyermeket is nevelsz, vagy csak megértő társaságra vágysz és szívesen (ki)kapcsolódnál, köztünk a helyed!

Mindenkit szeretettel várunk táplálási módtól és lakhelytől függetlenül!! A babáról, gyermekről való gondoskodás közös ügyünk, tehetünk a kiegyensúlyozottságért együtt, függetlenül attól, kizárólag anyatejes-e a babád vagy sem! A támogatás és információ mindenkié!

Célunk a válaszkész gondoskodás szemléletének népszerűsítése, az igény szerinti szoptatás támogatása, anyatejes táplálás fontosságának átadása, hordozás ismérveinek terjesztése, egymás megerősítésének különleges, mégis természetes ajándékának megélése és a vidám, családias, egyedi légkört biztosító hangulat, ahonnan sosem távozhatsz szellemi-lelki ajándék nélkül!    

HelyszínZuglói Civil Ház (Csertő park 12.)
Következő időpont2018. március 6. március 13. március 27. 11.15-12.45
Belépés: szabadon megválasztott mértékű adomány fejében, melyet az egyesület működésére fordítunk!

Kérjük, jelezd egy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. csatlakozásotokat, hogy tudjuk, hány főre számíthatunk! Köszönjük! 


Tematikus VSZE-klub

Havi egy alkalommal tartunk vendég előadó segítségével körbejárt, konkrét témáról szóló klub alkalmakat! 

Aktuális előadás: Creighton-módszer (előadó: Tamás Eszter,a módszer oktatója)
Belépés: szabadon megválasztott mértékű adomány fejében, melyet az egyesület működésére fordítunk!
Helyszín: Zuglói Civil Ház (Csertő park 12.)
Következő időpont: 2018. március 20. 11.00-12.45.

A programról érdeklődni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet!  


Válaszkész Kórus

Amatőr családi kórusunkkal főleg modern dalokat szeretnénk feldolgozni. A kórus amatőr, azaz minimális énekkaros tapasztalat nem árt, de semmi komoly. :) És családi, azaz a gyerkőcök is ott lehetnek a próbán, szoptatni is lehet. Apukákat is várunk!! Van egy profi kórusvezetőnk, akinek már van tapasztalata, hogy hogyan kezelje a gyerekre is figyelő anyukákat (apukákat) és a lábunk alatt rohangáló gyerkőcöket.

 

A részvételi díj 1000 Ft családonként.
Szeretettel várunk mindenkit, aki szívesen énekelne egy bababarát kórusban!
Helyszín: Zuglói Civil Ház (Csertő park 12.)
Következő időpont2018. március 19. 10 órától

A programról érdeklődni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet!   


Program archívum

 

 Születés Hete 2017 Zuglóban 

2017 május 13.  

 

ELŐADÁSOK, TANÁCSADÁSOK.

SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN ÉRDEKLŐDŐT!

(részletekért kattints a plakátra!)

 

 

 Születés Hete 2016 Zuglóban 

2016 május 7-8.  

 

ELŐADÁSOK, TANÁCSADÁSOK,

0. napon május 6-án kiállítás megnyitó.

SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN ÉRDEKLŐDŐT!

(részletekért kattints a plakátra!)

 


Másállapot(ot) a szülészetben! - Kerekasztal beszélgetés

Idei Születés Hete programunk keretén belül szervezzük ezt a mindannyiunk számára fontos és hasznos eseményt, melyre szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki bármely oldalról érintett a témában, szívesen tenne, gondolkodna együtt a változásért!

MERT A SZÜLÉS/SZÜLETÉS KÖZÖS ÜGYÜNK!

A beszélgetés fő célja a tájékoztatás, informálás a jelen szülészeti helyzetben, lehetőségek, tapasztalatok átadása a jelenlévőknek, illetve közös gondolkodás a "más-állapot" eléréséért.
A beszélgetés meghívottjai mind olyan szülés körül tevékenykedő szakértők (nem mellesleg tapasztalt édesanyák), akik aktív résztvevői a szülészeti állapotban szükséges változtatásokért zajló folyamatoknak :

Dobiné Olasz-Papp Nóra (moderátor, egyesületi elnök)
Lukács Judit (független bába, mentálhigiénés szakember)
Vass Gabriella (független bába),
Schimcsig Nóra (szülésfelkészítő, dúla), 
Fazakas Pálma (EMMA Műhely, EMMA Vonal),
Keszler Viktória (szülésfelkészítő, aktivista, szervező),
Borsos Borbála (blogger-édesanya, szervező)
Dr. Gutmann Orsolya (szülész-nőgyógyász)

Lehetőség van arra, hogy szakértőinknek névre szólóan, előre küldjétek el kérdéseiteket, melyeket a helyszínen, nyilvánosan megválaszolnak! Érkezhetnek a kérdések a várandóssággal, várandósgondozással, kórházi és otthoni szüléssel, születéssel kapcsolatban: jogok, lehetőségek, elképzelések, vágyak, ötletek témakörben.
A kérdéseket várjuk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!


 A Szülés valódi természete c. vándorkiállítás megnyitó! 

2016. május 6.

 Megnyitó 17 óra

 A kiállítás képei a vajúdás és a szülés után a szülés háborítatlan folyamatán vezetnek végig.

 

(részletekért kattints a plakátra!)

Elsősegély

Mikroszülés c. film vetítése

A nagy érdeklődésre tekintettel megismételjük a vetítést!! 2016 Május 7 15:30

 Regisztrálni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

A “Mikroszülés” egy új, egész estés dokumentumfilm, mely teljesen új megközelítésben tekint a szülésre, egy mikroszkóp lencséjén keresztül.

http://www.microbirth.com/ 

Ha lemaradtál a premierről vagy hatása alá kerültél és megtekintenéd újra ezt a csodás, hasznos és mindannyiunk számára fontos filmet, részt vehetsz a Válaszkész Szülők Egyesülete általi vetítésen is!

A film után 1,5-2 órás beszélgetést biztosítunk, hogy a kérdésekre válasz érkezhessen, az esetleges feltörő érzelmek kibeszélhetővé váljanak. A beszélgetést segítik szakemberek is: dúla, perinatális szaktanácsadó,  kapcsolatanalitikus.


Szavazás

 
Free Joomla! templates by AgeThemes